Organisatie

Wie zijn wij?

Eigenaar Martijn van Dijken heeft al van jongs af aan een passie voor buitensport en het werken met groepen. Dit heeft in 2006 geleid tot de oprichting van Kibitka Outdoor. Met een diploma Outdoor Management op zak en veel werkervaringen in binnen- en buitenland in het werken met de meest diverse groepen, heeft dit ertoe geleid dat Kibitka Outdoor tegenwoordig een speler van betekenis is als het gaat om het aanbieden van buitensportactiviteiten, het verhuren van tenten geschikt voor evenementen en de verzorging van trainingen op het gebied van persoonlijke ontwikkeling en teambuilding. Kibitka Outdoor onderscheidt zich hierbij door een ongedwongen en persoonlijke werkwijze, waarin de wens van de klant centraal staat.

Wat doen wij?

Kibitka Outdoor kent een drietal kernactiviteiten, te weten:

Activiteiten
Grote of kleine activiteiten, uitdagend, spannend en actief. Gericht op buiten(sport) en groepen, voor jong en oud. Ook voor de minder actievelingen hebben wij voldoende aanbod. Kijk voor meer informatie op de pagina met Activiteiten. Ook bieden wij op onze locatie aan het Zuidlaardermeer, nabij Camping Meerwijck,  in samenwerking met Strandpaviljoen Meerwijck een totaalpakket aan. Eerst wordt er verzameld in het Strandpaviljoen met koffie en thee om vervolgens met de gekozen activiteiten aan de slag te gaan op het strand. Na afloop kan er met een drankje nagepraat worden tijdens een diner in Strandpaviljoen Meerwijck.

Verhuur
Wij zijn gespecialiseerd in de verhuur van tenten geschikt voor evenementen. Maar ook voor alle hieraan verwante materialen kunt u bij Kibitka Outdoor terecht. Voor een overzicht van te huren materialen kijkt u op de Verhuurpagina.

Trainingen
Kibitka Outdoor is specialist in het leveren van individuele en of groepstrainingen. Hierbij is het individu het uitgangspunt. Er wordt een begin analyse gemaakt en doel(en) gesteld om naar toe te werken. Daarbij wordt gebruik gemaakt van ervarend leren, met behulp van verschillende (buitensport) activiteiten. Tevens is het mogelijk om deze activiteiten in te zetten op groepsniveau. Voor een nadere toelichting kunt u terecht op de Trainingspagina.

Hoe werkt het?

Op onze website krijgt u een beeld van de mogelijkheden. Nadat u contact met ons hebt opgenomen, waarbij uw wensen tot in detail met u doorgesproken worden, zal er een passende offerte gemaakt worden. Persoonlijk contact en een goede afstemming vinden wij belangrijk en in overleg is er veel mogelijk.